Ametrien

Ametrien helpt je om op je intuitie te vertrouwen en brengt gevoel en verstand in balans. Het helpt negatieve gedachten, negatief gedrag, zelfdistructief gedrag en angst verminderen. De steen stimuleert zelfvertouwen, eigenwaarde en zelfinzicht.

Ametrien helpt om positief in het leven te staanen ondersteund positief handelen. Het vermindert stress en gerelateerde klachten zoals een burn-out, hoofdpijn en migraine. Ametrien werkt ontspannend, stimuleert creativiteit en helpt energetische blokkades op te heffen. Ook zorgt het voor een goede doorstroming van ernergie. Een goede steen om te gebruiken bij inzichtgevend werken en meditatie.

Fysiek heeft Ametrien een positief effect op chronisch vermoeidheidsyndroom (CVS), vermoeidheid, neerslachtigheid, depressie, myalgische encefalomyelitis (ME), het immuunsysteem en het zenuwstelsel. Het werkt reinigend, ontgiftend en geeft energie.

Ametrien is geen mengeling van Amethist en Citrien, zoals lang werd gedacht. Het is een combinatie van Amethist en een geel, ijzerhoudende Kwarts. 

 

 

 

Sorteer op
© 2018 - 2024 Full Of Joy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel