Aragoniet

Aragoniet werkt aardend, kalmerend en stabiliserend. Het helpt je om wat gas terug te nemen en tot rust te komen bij bijvoorbeeld stress. Het helpt je om overbelasting tegen te gaan en werkt kalmerend bij overgevoeligheid, spanning, innerlijke onrust en woede. Ook hersteld de Aragoniet het evenwicht bij te snelle lichamelijke en spirituele ontwikkeling. Het geeft meer geduld, concentratie, tolerantie, acceptatie, discipline en innerlijke kracht.

Fysiek ondersteund Aragoniet bij verkoudheid, spijsvertering, calcium opname, het immuunsysteem, osteoporose en de botten. Het werkt krampopheffend, verwarmend en kan ondersteunen bij een burn-out.     

Roze Aragoniet is een zeldzame Aragoniet soort en werkt kalmerend, het heeft een zachte en lieve energie. De steen stimuleert creativiteit. Roze Aragoniet werkt troostend en verwarmend, het maakt vrolijk, bevordert concentratie en vermindert stress. Roze Aragoniet is verbonden met de aarde en heeft een zachte vrouwelijke energie. Het bevordert zelfliefde, zelfacceptatie en heeft een sterk kalmerende werking. Deze steen helpt om vastzittende emoties makkelijker los te kunnen laten. Ook helpt het om keuzes te maken en om gefocust te blijven op doelen die je wilt halen.      

Fysiek heeft Roze Aragoniet een positieve werking op het immuunsysteem, calciumopname, de opbouw van spieren en botbreuken.                                      

Bruine Aragoniet werkt ondersteunend bij obsessieve en dwangmatige gedachten.

Sorteer op
© 2018 - 2024 Full Of Joy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel