Aventurijn

Aventurijn beschermd en werkt kalmerend. Het geeft een goed gevoel en rust. Aventurijn helpt je te ontspannen en stimuleert tolerantie, een positieve houding, geduld, empathie en maakt creatiever. De steen helpt om geluk en voorspoed aan te trekken. Het verminderd negatieve gevoelens zoals boosheid en irritatie. Aventurijn helpt je om te focussen, door te zetten en besluitvaardig te zijn. Het heeft een beschermende werking tegen negatieve invloeden uit de omgeving, denk hierbij ook aan elktromagnetische straling en vervuiling. Fysiek heeft Aventurijn een positief effect op het zenuwstelsel, ogen, spieren, bindweefsel en kan klachten als blozen en stotteren verminderen.

Groene Aventurijn heeft als aanvullende werking dat het emoties in balans brengt. Fysiek heeft groene Aventurijn een positief effect op het hart, bloeddruk, bloedvaten, cholesterol, spraakproblemen, allergische reacties ( denk aan bv hooikoorts ) en huidaandoeningen ( bv eczeem, acne, psoriasis en couprose). Ook kan het stressgerelateerde klachten als hoofdpijn en migraine verlichten en nachtmerries verminderen.

Gele Aventurijn zorgt dat je je beter open durft te stellen voor je emoties. Gele Aventurijn leert luisteren naar je eigen gevoel. Het is een fijne steen voor mensen die zich moeilijk kunnen uiten en verdriet niet durven toe te laten. Gele Aventurijn helpt je om ook deze kant van jezelf te accepteren. Een goede steen bij traumaverwerking. Gele Aventurijn is een hele zachte steen en ideaal voor zeer gevoelige mensen. Gele Aventurijn werkt ook positief op de darmen en de geslachtsorganen. Bevordert seksualiteit.  

Sorteer op
  • Lavasteen armband met 7 edelstenen
    Lavasteen armband met 7 edelstenen
    € 6,95
© 2018 - 2024 Full Of Joy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel