Calciet

Calciet stimuleert en activeert geestelijke, lichamelijke en spirituele ontwikkeling. Het stimuleert analytisch denken, versterkt de concentratie en trekt succes aan. Calciet heeft een positief effect op motivatie, daadkracht, standvastigheid en zelfvertrouwen. Het brengt balans tussen gevoel en verstand, zorgt voor innerlijke rust en kalmeert de geest. Het reinigt negatieve energieën uit ruimtes, daarom is het verstandig om deze regelmatig te reinigen.

Fysiek heeft Calciet een positieve werking op het skelet, botten, gewrichten, osteoporose, het hart, hartritmestoornissen en kneuzingen. Het stimuleert het immuunsysteem, opname van calcium en de stofwisseling. Ook bevordert Calciet groei in kinderen.

 De volgende Calciet soorten hebben ieder ook nog eigen aanvullende eigenschappen.

Blauwe Calciet heeft een ontspannen en kalmerende werking. Het beschermd tegen verschillende negatieve invloeden en bevordert communicatie. Fysiek heeft de blauwe Calciet een positieve werking griep, verkoudheid, keel, longen en de schildklier. De steen werkt koortsverlagend, pijnstillend en bloeddrukverlagend.

Dubbelspaat / Ijslandspaat is een heldere Calciet welke een dubbele breking van licht vertoont. Ijslandspaat kan op alle chakra's inwerken daarin lijkt het op Bergkristal. De steen is een vervanger voor mensen die Bergkristal niet prettig vinden. Ijslandspaat kan de werking van andere edelstenen versterken en opladen.

 Groene Calciet ondersteund bij het loslaten van oude denk en gedragspatronen. Het maakt flexibel, optimistisch, positief en hersteld emotionele balans. Fysiek werkt de groene Calciet positief bij artritis, artrose, kolieken, koorts en op het hart.

 Mangano Calciet is een warme en troostende steen. Het werkt ondersteunend bij oud verdriet en trauma’s. Het werkt fysiek en emotioneel sterk op het hart. Mangano Calciet geeft letterlijk en figuurlijk lucht, leert je om van jezelf te houden, te accepteren en versterkt je gevoel van eigenwaarde. Het vermindert spanningen en zorgen, geeft blijdschap, hoop in de toekomst en een positief zelfbeeld. Fysiek werkt de Mangano Calciet positief op het hart, longen, botten, bloedsomloop en werkt spierontspannend.

 Oranje Calciet geeft een positieve stemming, werkt reinigend en hersteld geestelijk balans. Maakt vitaal en werkt positief bij angst en neerslachtigheid. Fysiek heeft Oranje Calciet een positieve werking bij zwangerschap, het ondersteund de ontwikkeling van de foetus en kan ochtendmisselijkheid verminderen. Het ondersteund de spijsvertering, darmen, kolieken, galblaas en voortplantingsorgaan. Ook heeft het een positieve werking bij bijvoorbeeld een winterdepressie, herfstdip of voorjaarsdepressie.

Honing Calciet bevordert een zekere en optimistische levenshouding en stimuleert om meer te vertrouwen op het eigen gevoel. Fysiek stimuleert Honing Calciet de spijsvertering, stofwisseling en uitscheiding.

 Witte Calciet geeft kracht, moed en hoop. Het vergroot je bewust zijn en verhoogt je frequentie. Het brengt lichaam en geest in balans.

Sorteer op
© 2018 - 2024 Full Of Joy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel