Fluoriet

Fluoriet kun je in de kleuren blauw, groen, geel, paars, kleurloos en regenboog tegen komen. Het is een beschermende, stabiliserende en reinigende steen.  

Fluoriet beschermd tegen en reinigt elektromagnetische stralingen van o.a. computers en mobiele telefoons maar ook tegen andere negatieve energieën.  De steen vergroot je zelfvertrouwen en helpt balans te brengen in het leven, maakt het hoofd helder, verbeter de concentratie, informatieverwerking,  en het geheugen. Fluoriet geeft inzicht in beperkende gedrags-denkpatronen en onderdrukte gevoelens, hierbij werkt de steen stabiliserend. Het is een uitstekende steen voor studie en leerproblematiek zoals dyslexie. Het verminderd stress, spanningen en angst en het maakt de geest scherp.

Fysiek heeft de Fluoriet een positieve werking op voedselintolerantie, cholesterolgehalte, het immuunsysteem, infecties, botten, osteoporose, tanden, gewrichten, reuma, jicht, artritis, artrose, slijmvliezen, verkoudheid, bronchitis, longontsteking, griep, zenuwen en zenuwpijn, duizeligheid, de huid ( o.a. rimpels en puistjes) en gordelroos. Het werkt ontgiftend, ontstekingsremmend en pijnstillend.

De verschillende kleuren van de Fluoriet hebben allen ook nog aanvullende eigenschappen.

Blauwe Fluoriet bevordert het geheugen, de concentratie, informatie verwerking en rationeel denken. Het ondersteund bij twijfel, verwarring en mentale instabiliteit. Blauwe Fluoriet maakt de geest helder en sterk. Fysiek heeft deze steen een positieve werking op oorsuizing, oren, neus, keel en ogen.

Groene Fluoriet bevordert emotioneel balans, brengt gevoel en verstand samen en versterkt de intuïtie. Het verwijdert en beschermd tegen negatieve energieën. Fysiek heeft de Groene Fluoriet een positieve werking op de maag.

Gele Fluoriet helpt je om voor jezelf op te komen en grenzen te stellen. Gele Fluoriet werkt opbeurend en bevordert zelfvertrouwen.

Paarse Fluoriet versterkt de intuïtie, helpt bij het doorbreken van spirituele blokkades en versterkt juist spirituele vaardigheden. Deze steen kan goed helpen bij meditatie. Paarse Fluoriet  bevordert herstel na zware operaties en kan hierin ook steun geven. Fysiek heeft de Paarse Fluoriet een positieve werking op het beenmerg, de cellen en ziektes die hieraan verwant zijn.

Sorteer op
© 2018 - 2024 Full Of Joy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel