Atlantisiet

Atlantisiet heeft een speciale connectie met de energie van Atlantis. Het brengt balans in lichaam en geest, maakt zachter, medelevend en begripvol. De steen is beschermend tegen negatieve energieën en houd stralingen buiten. Het werkt kalmerend en maakt je emotioneel en fysiek weerbaarder.

Atlantisiet vermindert verlegenheid, remmingen, nevositeit, spanningen en stress. Het heeft een positieve werking op innerlijke rust en helpt je om meer te genieten van het leven. Het ondersteund bij seksuele problemen wat gerelateerd is aan stress en spanningen. Het bevordert spiritualiteit, activeert de kundalini energie en kan ondersteunend werken bij meditatie.

Fysiek werkt de Atalantisiet reinigend, ontgiftend, krampopheffend en pijnstillend ( bijvoorbeeld bij spierpijn, menstruatiekrampen of kiespijn ). Het heeft een positieve werking bij dementie, parkinson, hernia, diabetes en hypoglycemie. Het heeft een ondersteunend effect op de darmen, maag, nieren en brengt het calcium en magnesium gehalte in balans.

 

© 2018 - 2024 Full Of Joy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel