Robijn

Robijn stimuleert passie, hartstocht, enthousiasme, spontaniteit, motivatie, seksuele activiteit, positiviteit en overvloed. Het geeft kracht, werkt activerend en geeft energie. Voor gevoelige mensen die snel overprikkeld raken kan Robijn te heftig zijn.De steen beschermt tegen psychische aanvallen, en energie zuigende mensen. Het maakt sterk, helder, scherp, bevordert concentratie en helpt hiermee realistische doelen te stellen.

Fysiek heeft Robijn een positieve werking bij de nieren, bijnieren, bloedcirculatie, voortplantingsorganen, koorts, de milt, infectieziekten en helpt tegen uitputting en apathie. De steen werkt vitaliserend en geeft kracht en werkt ontgiftend.

Robijn in Zoisiet verzacht de eigenschappen van Robijn, waardoor dit een betere keuze is voor gevoelige mensen die snel overprikkeld raken. De steen vergroot het gevoel van verbondenheid maar ook individualiteit. Robijn in Zoisiet in een vitaliserende en spirituele steen wat creativiteit bevordert en spirituele groei en wijsheid stimuleert. Het vergemakkelijkt contact met vorige levens en daarom geschikt als hulpmiddel bij reïncarnatie problemen.

Fysiek heeft Robijn in Zoisiet een positieve werking op mannelijke en vrouwelijke geslachtsorganen, vruchtbaarheid, hormoonstelsel, zwangerschap, milt, hart en verzuring.

Sorteer op
© 2018 - 2024 Full Of Joy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel