Apofyliet

Apofyliet werkt aardend, kalmerend en zorgt voor erkenning van je ware zelf. Het werkt positief bij stress, negatieve denkpatronen en onderdrukte emoties. Apofyliet helpt om onzekerheden te accepteren, overwint angst en bezorgdheid. Deze steen word veel gebruikt bij reiki of energiebehandelingen omdat het een ontspannen werking heeft. Het maakt ontvankelijk en ondersteunt reizen naar vorige leven bij bijvoorbeeld regressie - reïncarnatietherapie.

Apofyliet in combinatie met Stilbiet is een spirituele steen, wat een sterke verbinding houd met het lichaam en aarde bij het reizen buiten het lichaam. Hierdoor is informatie makkelijker te onthouden. Deze combinatie stimuleert de intuïtie , zorgt voor helder inzicht en ondersteund bij onbalans.

Stilbiet word vaak met Apofyliet samen gevonden.  Het maakt creatief, versterkt je intuitie en ondersteunt in je waarnemend vermogen.  Stilbiet werkt aardend en heeft een positieve werking op spirituele vaardigheden. Ook werkt deze beschermend bij spiritueel reizen.

Fysiek ondersteunt het bij hersenstoornissen en gewrichtsbanden en strottenhoofdontsteking. Maar kan pigmentatieverlies doen toenemen.

 

Sorteer op
© 2018 - 2024 Full Of Joy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel