Bergkristal

Bergkristal is een krachtige steen met genezende en reinigende werking. Het heeft een zuiverende werking op het lichaam  en brengt de chackra’s in balans. Hierdoor kan het erg goed ondersteunen bij verschillende vormen van healing, energetische therapie en spiritueel werk. Het brengt harmonie, balans en heeft een  kalmerende werking. Het zorgt voor een heldere en scherpe geest en maakt neutraal en onbevooroordeeld, het helpt je om (voor)oordelen los te laten.

Bergkristal beschermd tegen negatieve invloeden zoals negatieve energieën van mensen, elektromagnetische stralingen van bijvoorbeeld mobiele telefoons en computers, milieuvervuiling en wateraders. Bergkristal kan geprogrammeerd worden voor elk gewenste doel of affirmatie. Ook versterkt de Bergkristal de werking van andere stenen en is zeer geschikt om te gebruiken bij het reinigen van een ruimte of het opladen van andere stenen.

Fysiek ondersteund de Bergkristal bij het herstellen van de natuurlijke balans, het immuunsysteem en zelfgenezend vermogen van het lichaam. Het werkt koortsverlangend, ontstekingsremmend, verkoelend, reinigend, pijnstillend en vitaliserend. Het heeft een positieve werking bij brandwonden, zwellingen, allergische reacties, huiduitslag, misselijkheid, diarree, wagenziekte, hoofdpijn en migraine.

Sorteer op
© 2018 - 2024 Full Of Joy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel