Chalcedoon

Chalcedoon is een geschikte steen voor schoolgaande kinderen. Het heeft een sterke invloed op communicatie, luisteren en welbespraaktheid. Geeft het vermogen om goed te kunnen uiten, diplomatisch handelen en stimuleert het taalvermogen.

Chalcedoon maakt sociaal, vrolijk, creatief, optimistisch, enthousiast en bevordert groepssaamhorigheid. Absorbeert negatieve energie, geeft zelfinzicht en zelfvertrouwen. Het heeft een positieve werking op het geheugen, werkt kalmerend bij stress en helpt het vermogen om weerstand te doorbreken en verandering te accepteren.

Fysiek heeft de Chalcedoon een positieve werking op de schouders, longen, keel, stembanden, amandelen, strottenhoofd, griep, verkoudheid, heesheid, bijholten, astma, ademhaling, allergieën, bronchitis, hooikoorts, het lymfestelsel, vochtophoping, het bloed en doorbloeding, insuline productie en diabetes. Het werkt koortsverlagend, verkoelend, ontstekingsremmend, reinigend, bloeddrukverlagend en bevordert het immuunsysteem.

Chalcedoon versterkt het moedergevoel, bevordert een gezonde zwangerschap en heeft een stimulerend effect op de melkproductie bij borstvoeding. Het hersteld de slijmvliezen en heeft een ondersteunende werking bij het genezingsproces van gastritis.

Sorteer op
© 2018 - 2024 Full Of Joy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel