Aquamarijn

Aquamarijn heb je in blauwe en groen/witte varianten. Aquamarijn maakt doelgericht en scherp, het werkt kalmerend en brengt lichaam en geest in balans, zorgt voor een ontspannen en opgewekte houding. Het helpt je eerlijk en tolerant te zijn. Het gaat stress, irritatie en boosheid tegen.

Aquamarijn bevordert het denkproces, informatieverwerking, concentratie en het waarnemend vermogen. Ook ondersteund het om jezelf meer te uiten en leiding te nemen. Het vermindert spanningen en angst. Deze steen kan ondersteunend werken bij hoogsensitiviteit of hooggevoeligheid. Energetisch helpt het bij het opheffen van blokkades en zorgt voor een goede doorstroming. Ook kan de Aquamarijn ondersteunen bij meditatie vooral wanneer je snel afgeleid bent. Het stimuleert de intuïtie en spirituele ontwikkeling.

Fysiek werkt het kalmerend en verkoelend bijvoorbeeld bij ontstekingen. Het werkt ondersteunend op het immuunsysteem, allergieën en de reacties daarop, huidaandoeningen ( o.a. Eczeem, psoriasis ), hooikoorts, voorhoofdsholteontsteking, vochtbalans en het hormoonstelsel. Ook werkt het positief op de schildklier, keel, longen, stembanden, hypofyse, strottenhoofd, ademhalingsstelsel, kaak, tandvlees, tanden, ogen en de maag, verkoudheid en bronchitis.

Sorteer op
© 2018 - 2024 Full Of Joy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel