Maansteen

Maansteen heeft verbinding met de energie van de maan en het Goddelijke vrouwelijke. Het helpt vrouwen haar innerlijke godin te vinden en stimuleert op een zachte manier vrouwelijke kracht. Bij mannen kan de Maansteen helpen om emoties, yin en yang in balans te brengen. Het is de meest uitgesproken steen ter ondersteuning van de vruchtbaarheid en bevordert zelfinzicht, intuïtie en brengt harmonie in de natuurlijke ritmes en cycli.

Fysiek heeft de Maansteen een positieve werking op het hormonale cyclus, voortplantingsorgaan, bioritme, pijnappelklier, alvleesklier, vochtbalans, oedeem en vruchtbaarheidsproblemen. Het ondersteunt de zwangerschap, bevalling en bij het geven van borstvoeding. 

Roze maansteen heeft dezelfde algemene eigenschappen van de maansteen. Roze Maansteen heeft een liefdevolle troostende energie, het bevordert zelfacceptatie, eigenwaarde en leert je om van jezelf te houden. Roze Maansteen werkt kalmerend bij angst en boosheid en is een erg goede steen voor gevoelige mensen en kinderen.

Fysiek heeft de Roze Maansteen een positieve werking op de spijsvertering, menstruatie en de overgang.

Zwarte Maansteen is een krachtige vergroter van intenties en werkt ondersteunend in het creeren vanuit leegte. Zwarte Maansteen word ook wel 'nieuwemaansteen' genoemd omdat het de raadselachtige en sterke energieën van de nieuwe maan bevat waarin alles als potentie bestaat. Daarnaast werkt deze Maansteen aardend en beschermend bij spiritueel werk en stimuleert spirituele ontwikkeling.

Groene Maansteen is één van de meest zeldzame Maansteen soorten en volgens mij pas in het jaar 2018 ontdekt. Groene Maansteen heeft een liefdevolle en voedende energie en bevordert compassie, liefde geven en ontvangen, positiviteit en helpt doelen te behalen. De steen bevordert emotionele balans omdat ze werkt op het hartchakra. 

Sorteer op
© 2018 - 2024 Full Of Joy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel