Carneool

Carneool maakt scherp, geconcentreerd, doelgericht en succesvol. Het geeft energie, kracht, moed en doorzettingsvermogen. Deze steen vergroot je gevoel van eigenwaarde, verminderd jaloezie en geeft zelfvertrouwen. Carneool helpt je om voor jezelf op te komen en assertief te zijn, hierdoor werkt het ondersteunend bij klachten die voortgekomen zijn uit misbruik of mishandeling. Het werkt activerend, motiverend, stimuleert creativiteit en helpt bij het oplossen van praktische problemen.

Fysiek heeft de Carneool een positieve werking op het bloed, de bloedcirculatie en aders. Het werkt bloedstelpend en hierdoor werkt het ondersteunend bij koude handen en voeten, neusbloedingen, spataders, aambeien en hielspoor. Het maakt vitaal, sterk en vergroot je uithoudingsvermogen, stimuleert de stofwisseling en werkt activerend waardoor de Carneool geschikt is voor mensen die willen afvallen. Het heeft een positieve werking op het hormoonstelsel, overgangsklachten,menstruatieklachten, huidirritatie, de rug, botten, gewrichten, artritis, artrose, reuma en werkt verwarmend.

Carneool werkt ook positief bij seksuele problemen (o.a. vaginisme, frigiditeit, impotentie en vruchtbaarheidsproblemen). Dit omdat het een positief effect heeft op de seksualiteit, voortplantingsorganen en de baarmoeder. Tot slot bevordert het de opname van voedingstoffen en mineralen.

Sorteer op
© 2018 - 2024 Full Of Joy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel