Opaal

Opaal maakt optimistisch, levenslustig, vrolijk, spontaan, origineel en creatief. Het beschermd, activeert, stimuleert zelfexpressie en bevordert interesse en waardering voor mooie dingen. Opaal heeft een sterke verbinding met liefde, passie en (genieten van) seksualiteit en maakt loyaal en trouw.

Fysiek heeft Opaal een positieve werking op infecties, koorts, bijnieren, het geheugen en ziekte van Parkinson.

Groene Opaal zorgt voor ontspanning in lichaam en hoofd, het zorgt voor natuurlijke evenwicht. De steen vergroot jouw bewust zijn en btengt je dichterbij de liefde voor alles wat de natuur te bieden heeft. Groene Opaal is een beschermende steen en heeft een sterk zuiverende werking. 

Vuuropaal heeft naast de algemene eigenschappen van Opaal nog aanvullende eigenschappen. Het maakt spontaan, levendig, enthousiast, impulsief, vrolijk, maakt hoopvol en geeft moed. Het is een vitaliserende en dynamische steensoort.

Vuuropaal stimuleert nieuwe ideeën, initiatieven, veranderingen en zet aan tot handelen. Het beschermd en kan opgekropte emoties naar boven laten komen. Het stimuleert hartstocht en seksualiteit. Vuuropaal is een verwarmende steen die kracht en energie geeft.

Fysiek heeft de Vuuropaal een positieve werking op de geslachtsorganen, seksuele problemen, het libido, impotentie, frigiditeit en vaginisme, de nieren, bijnieren, onder rug, onderbuik en darmen. Het stimuleert bij vermoeidheid en uitputting.

Girasol Opaal is een wat onderschatte steen en is bijzonder mysterieus wazig en doorschijnend. Het kristal heeft een hele zachte en hoge frequentie maar toch met een enorm sterk helende kristalkracht.

Girasol is een zuiverende steen, stimuleert de lymfeklieren en helpt bij infecties en koorts. Girasol stimuleert het zelfreinigend vermogen van het lichaam en heeft een gunstig effect op het lichaam bij de opname van ijzer. Girasol Opaal heeft een positieve uitwerking bij stress en helpt onder andere bij de ziekte van Hodgkin.

Girasol is ook een kristal dat zorgt voor vreugde en blijheid en laat het innerlijk kind in je naar boven komen. Deze steen stimuleert creativiteit en laat je weer de mooie dingen van het leven zien. Girasol Opaal heeft dan ook een sterke connectie met de liefde en passie.

Op spiritueel gebied geeft Girasol helderheid en maakt duidelijk wat je spirituele pad is. Het laat de boodschappen die je van boven ontvangt duidelijk zien. Geeft helderheid en bevordert zodoende de innerlijke rust. Girasol zet ook aan tot nadenken en geeft inzicht in het onderbewuste waarbij verborgen gevoelens naar boven kunnen komen.

Andes Opaal Roze Andes opaal helpt je bij het loslaten van beklemmende ideeën, hij zorgt dat je soepel op situaties reageert, hij brengt je visie en je hart samen. Deze steen is zeer behulpzaam bij heling van jezelf en anderen, de zachte Engelenenergie heelt oude stukjes en brengt er zachte liefde voor in de plaats. Deze hele hoge fijne trillingen zorgen dat je meer begrip en acceptatie krijgt. Het heelt heel diepe oude stukken en pijnen en verbindt je opnieuw met de tijd van voor Lemurië, toen je nog in de eenheid was, het brengt deze eenheidsenergie in heel je wezen terug. Het is als een warme liefdesdeken om je heen waarbij alle kou en verdriet en eenzaamheid opgelost wordt. Dit kristal opent met zachtheid je hart en helpt je jezelf lief te hebben en te accepteren zoals je bent. Het helpt je om je hart open en liefdevol te houden, wat er ook in en om je heen gebeurt.

 

Sorteer op
  • Groene Opaal hart
    Groene Opaal hart

    Groene Opalen hart van 162 gram en een diameter van 7 cm.

    € 19,95
© 2018 - 2024 Full Of Joy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel