Rhodoniet

Rhodoniet helpt om van jezelf te houden en te accepteren. Het bevordert herstel en werkt ondersteunend bij liefdesverdriet, verlies van een dierbare, scheiding, langdurige ziekte, trauma’s en mishandeling. Rhodoniet helpt je om balans terug te vinden in crisis, noodsituaties, of andere situaties waarin je overbelasting ervaart.

De steen helpt het hoofd koel te houden, werkt kalmerend, vermindert angst, stimuleert liefde, vergeving, begrip, empathie en vermindert agressie, ergernis en boosheid.Het is een goede steen voor mensen en kinderen die makkelijk hun geduld verliezen en regelmatig in conflicten verkeren. Het is een goede steen voor relaties en/of vriendschap. Het versterkt je intuïtie en maakt scherp op mensen die geen zuivere intenties hebben.

Fysiek heeft Rhodoniet een positieve werking de bloedsomloop, het gehoor, het hart, botten, auto immuunziekten, zenuwpijn, m.s., ziekte van Parkinson, artritis, huidallergieën, insectenbeten en werkt ondersteunend bij het genezingsproces van een maagzweer. Het werkt bloedstelpend, stimuleert wondgenezing en het zelfgenezend proces van het lichaam. Vermindert bloedingen, blauwe plekken, kneuzingen en littekens.

© 2018 - 2024 Full Of Joy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel