Obsidiaan

Obsidiaan is een krachtige, inzichtgevende en reinigende steen. Het stimuleert persoonlijke ontwikkeling, geeft zelfinzicht en ondersteunt met het opruimen van bagage uit het verleden. Obsidiaan brengt de kern, oorzaak of waarheid aan het licht van verdrongen en weggestopte emoties. De steen werkt als een spiegel wat soms confronterend kan zijn. Het vermindert blokkades, angst, beperkende denk-gedragspatronen en trauma’s.

Obsidiaan beschermt tegen psychische aanvallen, negatieve energieën en stimuleert de zintuigen en helderheid van geest. Gevoelige mensen kunnen beter voor een zachtere variant van de Obsidiaan kiezen, bijvoorbeeld Sneeuwvlok Obsidiaan of Apachetraan.

Fysiek heeft de Obsidiaan een positieve werking op de spijsvertering en doorbloeding. Het werkt ontgiftend, pijnstillend, krampopheffend, verwarmend bij chronisch koude handen en voeten.

Regenboog Obsidiaan is een sterk beschermende steen. Het helpt bij blokkades, bevordert diepe meditatie en verwijdert stress uit het lichaam. De energie van regenboog obsidiaan is zachter dan die van zwart obsidiaan.

Sneeuwvlok Obsidiaan is een zacht werkende obsidiaan soort en bevordert innerlijke rust en vrede en zorgt voor balans in lichaam, geest en ziel. Het helpt bij het verwerken van traumatische ervaringen en geeft inzicht. Fysiek heeft de Sneeuwvlok Obsidiaan een positieve werking op de ogen, het skelet en aders.

Sorteer op
© 2018 - 2024 Full Of Joy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel