Amethist

Amethist heeft een beschermende energie, het werkt ontspannend, zuiverend, geeft innerlijke rust en brengt harmonie. De amethist werkt positief op helder denken en geeft inzichten in je eigen gedragspatroon en de keuzes die je maakt. Het kan ondersteunend werken in het verwerken van emotionele pijn van verlies, rouw en trauma’s. De Amethist werkt zuiverend zowel lichamelijk als mentaal. Het kan ruimtes reinigen en beschermen tegen negatieve invloeden.

Het is een zeer geschikte steen voor mensen die hun intuïtie en spiritualiteit willen ontwikkelen. De Amethist is een goede steen voor meditatie en kan ondersteunen met in contact komen van hogere energieën, bijvoorbeeld gidsen. Fysiek werkt de Amethist positief op het zenuwstelsel, de hersenen, kneuzingen en helpt bij slaapproblemen ( o.a. nachtmerries ), hoofdpijn en migraine.

 

 

Amethist roos ( ook wel Lavendel Amethist genoemd ) heeft een zeer hoge vibratie, waardoor de energie van deze bijzondere Amethist soort tot diep in je cellen en het DNA doordringen en deze reinigen en helen. Deze bloem brengt liefde en licht in de omgeving. Het is een steen vol mededogen die spiritueel zeer krachtig is en uitermate beschermend en kalmerend werkt. Amethist Roos geeft toegang tot een hoger bewustzijn en geeft innerlijke stabiliteit en helpt om antwoorden te krijgen om het eigen leven naar hogere doelen en welzijn te ervaren. Deze bloem helpt om oordeelloosheid en heelheid in jezelf te ontwikkelen. Het verbind met je eigen goddelijke oorsprong. Amethist Roos maakt ontspannen, wat nodig is voor het afstemmen op je hogere zelf. De steen is zeer beschermend en verbonden met de Violette Vlam of straal van meester Saint-Germain. Het geeft innerlijke en mentale rust, zuivert je aura, werkt kalmerend en transformeert negatieve energie om in licht en liefde. Amethist roos helpt bij het nemen van besluiten, bevordert gezond verstand en spirituele inzichten, verdrijft woede, angst, bezorgdheid en verlicht leed en droefheid. Deze bijzondere Amethist bevordert hogere bewustzijnstoestanden en meditatie.

Fysiek heeft de Amethist Roos een positieve werking bij slapeloosheid, hoofdpijn en andere pijnen, nachtmerries, woede, verdriet, de longen en bij huidproblemen.

 

 

per pagina
Sorteer op
    1 - 12 van 14 resultaten
  • 1
  • 2
© 2018 - 2024 Full Of Joy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel