Toermalijn

Toermalijn heeft een sterk reinigende en beschermende werking. De steen werkt aardend en brengt balans in lichaam en geest. Het is een geschikte steen voor bescherming tegen allerlei soorten negatieve energie en straling. Toermalijn geeft zelfvertrouwen, begrip, ontspanning en voorspoed. Het vermindert de slachtofferrol, blokkades en angst. Toermalijn heeft niet alleen een positieve werking op mensen en dieren.. Maar ook op planten en bomen. Het zorgt voor bescherming voor bijvoorbeeld ongedierte en stimuleert groei en bloei.

Rubelliet (rode Toermalijn) heeft naast de algemene eigenschappen ook de eigen eigenschappen dat het vitaliteit, levenslust, energie, passie, libido en seksuliteit bevordert. daarnaast maakt Rode Toermalijn diplomatiek, tactvol, sociaal en flexibel. Fysiek heeft de Rode Toermalijn een positieve werking op het hart, bloedvaten, bloedcirculatie, de longen, stofwisseling en voortplantingsorganen.

Toermalijnkwarts heeft naast de eigenschappen van Toermalijn nog eigen eigenschappen. Toermalijnkwarts bestaat uit Bergkristal en Zwarte Toermalijn en verenigt beide energieën.  Deze combinatie heeft een aardende, zuiverende, reinigende en beschermende werking.

Zwarte Toermalijn geeft de meest krachtige aarding en bescherming van alle Toermalijn soorten. Het beschermt tegen alle vormen van negatieve energie, zoals elektromagnetische straling, tegen voodoo, zwarte magie, vervloekingen, negatieve gedachten, personen en zorgen. Zwarte toermalijn werkt als een schild. Fysiek heeft Zwarte Toermalijn een positieve werking het zenuwstelsel, de spieren, rug, het immuunsysteem . De steen kan pijnklachten verminderen en beschermt tegen vervuiling en toxinen.

Sorteer op
© 2018 - 2024 Full Of Joy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel