Jaspis

Jaspis werkt aardend, beschermend en maakt je weerbaar. Het helpt je om voor jezelf op te komen en geeft moed, maakt je assertief, weerbaar en vermindert angst. Jaspis maakt strijdlustig, volhardend, vastberaden en daadkrachtig. Het helpt je om ergens volledig voor te gaan. De steen laat ideeën omzetten in daden en je doelen waar te maken.  Jaspis maakt eerlijk, hulpvaardig, oprecht en zorgt voor balans. Het stimuleert de fantasie en snel denken. De steen absorbeert negatieve energie en beschermt tegen straling, milieuvervuiling en negatieve invloeden.

Fysiek heeft Jaspis een positieve invloed op de spijsvertering, darmen, bloedsomloop en de geslachtsorganen.

Rode Jaspis en Jaspis Breccie zijn activerende Jaspis soorten. Ze bevorderen de energiedoorstroming, doorbreken blokkades en werken aardend. Het zijn verwarmende  Jaspis soorten en geven het lichaam energie. Ze bevorderen wilskracht, doorzettingsvermogen en geven kracht.

Fysiek hebben ze een positieve werking op het lever, stofwisseling, het bloed en werken ontgiftend.

Oceaan Jaspis stimuleert de doorstroming van energie. Het helpt om helende en positieve energie op de juiste plekken te laten stromen en voert negatieve energie af. Oceaan Jaspis werkt kalmerend, ontspannend en geeft een gevoel van vrijheid. De steen stimuleert een positieve instelling en helpt om negatieve gedachten en gevoelens (zoals angst, depressie en zorgen) te verminderen. 

Fysiek heeft oceaan Jaspis een positieve werking de organen, hormoonstelsel, klieren en spijsvertering. De steen werkt ontgiftend. 

Polychroom Jaspis  is net als andere Jaspis soorten aardend. Het stimuleert om keuzes te maken, geeft moed, maakt vastberaden, sterk en verwijdert negatieve gedachten.  Polychroom Jaspis is een spirituele steen wat ondersteunend kan werken wanneer je je wilt verdiepen in de oorzaak van verkramping en zielsblokkades, bevordert sjamanistisch reizen, pendelen, en bevordert inzicht in dromen.  Deze steen werkt beschermend, geeft balans en reinigt chackra’s.

Fysiek heeft de Polychroom Jaspis een positieve werking op de maag, lever, nieren, spijsvertering en geslachtsorganen. Geeft verlichting bij de bevalling en misselijkheid. Het werkt goed bij blaasontstekingen, galstenen, prostaatklachten, epilepsie, anorexia nervosa en boulimia.

Zebra Jaspis is aardend en helpt je te leven in het hier en nu. Het heeft een ondersteund effect op mensen die teveel in hun hoofd zitten, veel piekeren en/of angstig zijn. Zebra Jaspis helpt je om niet te overdenken en zaken te accepteren zoals ze op je pad komen. Het helpt je om van het leven te genieten. De steen werkt motiverend, daadkrachtig en geeft doorzettingsvermogen. Een prima steen om ideeën uit te voeren en af te ronden. 

Fysiek heeft Zebra Jaspis een positieve werking op de tanden, botten, maag, darmen  en bevordert ontslakking. De steen vergroot conditie en uithoudingsvermogen. En ondersteunt bij stress gerelateerde klachten. 

 

© 2018 - 2024 Full Of Joy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel