Apatiet

Apatiet vergroot persoonlijke kracht, vitaliteit en bevordert lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling. Deze steen maakt de geest helder, vergroot intellectuele vaardigheden en creativiteit, het maakt ambitieus, onafhankelijk, motiverend en helpt je om doelen te bereiken. Het gaat zorgen, verwarring, apathie, negativiteit en prikkelbaarheid tegen.

Fysiek heeft het een positieve werking osteoporose, kraakbeen, tanden en botten. Tevens heeft het ook ondersteunende werking bij hyperactiviteit, autisme, artritis, artrose, jicht, reuma en celgroei. En stimuleert het de stofwisseling. 

De blauwe Apatiet heeft nog aanvullende eigenschappen. Het vermindert negatieve emoties en agressie. De steen werkt kalmerend en geeft geestelijk balans. Het versterkt het geheugen, concentratie en verbetert communicatieve vaardigheden.  De blauwe Apatiet is een spirituele steen die kan ondersteunen bij problemen die betrekking hebben op vorige levens. Ook versterkt deze het paranormale vermogen. Ook erg geschikt voor droomwerk.

Fysiek heeft het een positieve werking op klieren, ogen, organen, hoofdpijn en duizeligheid. En is bloeddrukverlagend.

Sorteer op
© 2018 - 2024 Full Of Joy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel