Kunziet

Kunziet is een bijzonder spirituele en beschermende steen. Het stimuleert zelfexpressie, tolerantie, nederigheid en maakt flexibel en onafhankelijk. Kunziet geeft het vermogen om je te verplaatsen in een ander, overgave, kritiek te ontvangen en 100% ergens voor te gaan, het helpt je te ontvangen en geven van liefde. De steen vermindert weerstanden en blokkades en helpt je om gevoelens te uiten. Het ondersteunt bij het opruimen van emotionele bagage uit dit leven en vorige levens.

Kunziet werkt inspirerend, maakt vrolijk, het brengt balans in lichaam en geest. Het beschermt tegen alle negatieve invloeden, zoals negatieve energieën van mensen, elektromagnetische stralingen en andere negatieve energieën. Het is een steen wat een positieve invloed heeft op (bipolaire) depressies en paniekaanvallen.

Kunziet maakt rustig en ondersteunt bij die meditatie. Stervende mensen kunnen door de Kunziet de overgang naar de zielswereld als makkelijker ervaren. Dit omdat de steen een poort opent en een weg laat zien en een baken van roze licht uitzet zodat de ziel zijn weg makkelijker vind. Ook gestorven zielen die hun weg nog niet hebben gevonden, kunnen hun weg vinden door hulp van de Kunziet.

Fysiek heeft de Kunziet een positieve werking op de zenuwen, zintuigen, ischias, gewrichten, het hart, bloedsomloop, het geheugen en een beklemmend gevoel in de borst. Bij overgewicht wat een emotionele oorzaak heeft, kan de Kunziet ondersteunen bij het afvallen.

© 2018 - 2022 Full Of Joy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel