Multi armband

Vorige Artikel 2 van 2
€ 7,50 (inclusief btw)
Voorraad 2 stuks

Tijgeroog trek geluk, succes en voorspoed aan. Het werkt aardend en beschermend. Tijgeroog stimuleert zelfinzicht, harmonie, doorzettingsvermogen, moed, optimisme, besluitvaardigheid, (zelf)vertrouwen, gevoel van eigenwaarde en balans. Het maakt productief, geconcerteerd, creatief en zet aan tot actie. Hierdoor is het een geschikte steen voor bijvoorbeeld studies en examens. De steen ondersteunt bij angsten, fobieën, overprikkeling en nachtmerries.  

Fysiek heeft Tijgeroog een positieve werking  op het zenuwstelsel, , de luchtwegen, ogen, keel, verkoudheid, astma, maag, galblaas, wervelkolom, voortplantingsorganen en vruchtbaarheid. Het kan ondersteunend werken bij schizofrenie, persoonlijkheidsstoornissen en depressieve klachten.

Obsidiaan is een krachtige, inzichtgevende en reinigende steen. Het stimuleert persoonlijke ontwikkeling, geeft zelfinzicht en ondersteunt met het opruimen van bagage uit het verleden. Obsidiaan brengt de kern, oorzaak of waarheid aan het licht van verdrongen en weggestopte emoties. De steen werkt als een spiegel wat soms confronterend kan zijn. Het vermindert blokkades, angst, beperkende denk-gedragspatronen en trauma’s.

Obsidiaan beschermt tegen psychische aanvallen, negatieve energieën en stimuleert de zintuigen en helderheid van geest. Gevoelige mensen kunnen beter voor een zachtere variant van de Obsidiaan kiezen, bijvoorbeeld Sneeuwvlok Obsidiaan of Apachetraan.

Fysiek heeft de Obsidiaan een positieve werking op de spijsvertering en doorbloeding. Het werkt ontgiftend, pijnstillend, krampopheffend, verwarmend bij chronisch koude handen en voeten.

Regenboog Obsidiaan is een sterk beschermende steen. Het helpt bij blokkades, bevordert diepe meditatie en verwijdert stress uit het lichaam. De energie van regenboog obsidiaan is zachter dan die van zwart obsidiaan.

Hematiet werkt aardend, beschermend en harmoniserend. De steen geeft zelfvertrouwen, vergroot het zelfrespect en de overlevingsdrang en versterkt de wilskracht. Het verbetert de concentratie en het geheugen. Het is een goede steen om te dragen als hulp bij verslavingen en dwangstoornissen. Hematiet stimuleert de opname van ijzer en de vorming van rode bloedlichaampjes. Hematiet heeft een krachtige werking op het bloed en helpt bij problemen met de bloedsomloop, zoals bloedarmoede, aambeien en neusbloedingen. Het werkt eveneens bij kramp in de benen en bij slapeloosheid.

Multi armband ( Tijgeroog, Regenboog Obsidiaan en Hematiet ) met kralen van 8mm.

© 2018 - 2022 Full Of Joy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel