Black Forest candles

Vorige Artikel 8 van 19 Volgende
€ 5,95 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Velen die geloven in spiritualiteit en dat alles energie heeft, geloven ook vaak in de kracht van magie.
Daarom kan deze black forest candles niet in het assortiment ontbreken.

Het branden van een kaars: In vele tradities op onze aarde is het branden van kaarsen een heilige handeling, die meer betekent dan woorden zeggen kunnen; het gaat om dankbaarheid en verstilling. Zo lang we ons kunnen herinneren heeft de mens op heilige plekken kaarsen gebrand. Misschien begin of eindig je de dag graag met dit eenvoudige ritueel - het branden van een kaarsje, met aandacht voor jezelf en anderen.

Zwarte Kaars staat voor: Uitdrijven van kwaad, verbanning, rouwen, verlies, meditatie, bindingsspreuken, bescherming, uitdrijving, negativiteit, spiritualiteit, terug naar de zender. Zwart staat bekend als doorbreken van het negatieve en is beschermend. Verder voor eindfases en schuldgevoelens of spijt verdrijven. Zwarte kaarsen worden doorgaans gebruikt om je te beschermen of om een vloek te verdrijven en negatieve energie terug te sturen. Schrijf je verzoek op een papiertje en leg het onder de kaars. De kaars iedere dag 30 minuten laten branden tot de kaars op is.

Handgemaakte duurzame en Fair Trade kaarsen
Deze stearinekaarsen zijn handgemaakt in Indonesië en worden op verantwoorde wijze geproduceerd. Door gebruik van gecertificeerde Greenpalm palmolie en duurzame verpakkingsmaterialen zijn deze kaarsen een milieuvriendelijk product. De productie van de kaarsen vindt handmatig plaats, opdat zoveel mogelijk mensen werk hebben. Tachtig procent van de werknemers bestaat uit vrouwen. Het bedrijf is WFTO gecertificeerd.

Drie duurzaam geproduceerde stearine dinerkaarsen.
Geur op basis van essentiële oliën: ceder, jenever, lavendel,  
Brandduur: 8 - 9 uur.
Fair Trade en Green Palm gecertificeerd.
Geen rook, stabiele vlam, katoenen lont.

Let op!
Plaats brandende kaarsen niet binnen het bereik van kinderen en/of dieren. 
Plaats de kaars niet op een tochtende plek, dat verkort de brandtijd.
Laat een brandende kaars niet onbeheerd achter.
Plaats de kaars op een hittebestendige ondergrond.

© 2018 - 2021 Full Of Joy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel