Robijn in Fuchsiet hanger 01

Vorige Artikel 30 van 39 Volgende
€ 6,50 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Robijn stimuleert passie, hartstocht, enthousiasme, spontaniteit, motivatie, seksuele activiteit, positiviteit en overvloed. Het geeft kracht, werkt activerend en geeft energie. Voor gevoelige mensen die snel overprikkeld raken kan Robijn te heftig zijn.De steen beschermt tegen psychische aanvallen, en energie zuigende mensen. Het maakt sterk, helder, scherp, bevordert concentratie en helpt hiermee realistische doelen te stellen.

Fysiek heeft Robijn een positieve werking bij de nieren, bijnieren, bloedcirculatie, voortplantingsorganen, koorts, de milt, infectieziekten en helpt tegen uitputting en apathie. De steen werkt vitaliserend en geeft kracht en werkt ontgiftend.

Fuchsiet bevordert het gevoel van eigenwaarde en onafhankelijkheid. Het geeft inzicht in de interactie met mensen om je heen. Fuchsiet stimuleert onvoorwaardelijke liefde, gelijkwaardigheid en gaat afhankelijkheid en machtsverschillen tegen. Het absorbeert negatieve energieën wat andere mensen meebrengen, denk hierbij aan emoties en spanningen.

Fuchsiet vermindert de slachtofferrol en ondersteunt bij het energieveld om niet leeggezogen te worden.  De steen  kan helpen om het natuurlijke balans te herstellen. Het is een spirituele steen, wat  inzicht geeft  over ziektebeelden en welke geneeskrachtige kruiden, edelstenen, etherische oliën of (alternatieve) geneeswijzen hierbij van toepassing zijn.

Fysiek heeft het een positieve werking op de ruggengraat, spieren, zenuwstelsel en het bloed.

© 2018 - 2022 Full Of Joy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel